torstai 11. helmikuuta 2016

NETFLIX SARJOJA

1. Gossip girl

2012 / K13 / 6 kautta
Pääosissa: Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley 

"Kristen Bell lainaa äänensä hittisarjan nimettömälle bloggarille, joka selostaa tapahtumien käänteitä newyorkilaisessa hienostokoulussa."

Kyseisessä sarjassa on 6 kautta, ja on mielestäni uskomatonta kuinka juoni pysyy todella mielenkiintoisena aivan viimeiseen jaksoon asti. Tykkäsin päänäyttelijöistä ja se lisäsi kiinnostustani sarjaa kohtaan. Jokainen jakso oli katsomisen arvoinen, vaikkakin ensimmäistä jaksoa katsoessa epäröin jatkavani katsomista.

 
2. Rita

2013 / Aikuiset / 2 kautta
Pääosissa: Mille Dinesen, Carsten Bjornlund, Lise Baastrup

"Pedagogisia metodeja Tanskanmaalta! Opettaja-Rita tupakoi koulun vessassa ja sanoo asiat niinkuin ne ovat. Hänen elämänsä on yhtä sekaisin kuin oppilaidenkin asiat."

Tämä sarja oli mielestäni paljon parempi kuin aluksi osasin kuvitellakkaan! Huonoina puolina löytyy järkyttävän kuuloinen tanskan kieli, jonka takia yleensä katsoin sarjaa ilman ääniä, sekä jaksojen aneminen määrä. Muuten tykkäsin sarjasta ja suosittelen ehdottomasti katsomaan.




3. Valehtelevat viettelijät

2013 / K12 / 4 kautta
Pääosissa: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale

"Ilman kadonnutta johtajaansa tuuliajolle joutunut kaverinelikko tiivistää rivinsä, kun kiristäjä uhkaa paljastaa heidän salaisuutensa"

Kaikista Netflix-sarjoista tämä on varmasti ollut oma ehdoton suosikkini. Sopivasti draamaa, mutta myös jännitystä! Televisiossa pyörii jo viides kausi tätä sarjaa, mutta olen niin huono nykyään katsomaan ohjelmia telkkarista, joten pakko kai sitten odottaa viimeisienkin kausien ilmestymistä Netflixiin. Miinuksia ei ole muita kuin se, että ainakin tämä sarja ilmestyi ja ilmestyy todella jäljessä tuonne katsottavaksi, jos se on nähtävillä jo tv:ssä aikaisemmin.

Sarjat, jotka valitsin tähän postaukseen ovat melko suosittuja Netflixissä tai ylipäätään ja moni onkin jo kyseiset sarjat katsonut, mutta en ole kovin montaa sarjaa näiden lisäksi kokonaan vielä katsonutkaan. Jos te tiedätte jonkun katsomisen arvoisen sarjan, niin vinkatkaa toki mulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti